湖北成人高考网(www.djxrsj.cn):湖北省成教高升专、专升本报名、考前辅导、成绩查询、录取信息公布!
微信公众号???|???
联系我们

湖北成人高考网

2020年湖北成考高起点《英语》强化练习(3)

发布时间:2020-01-07 整编:湖北成人高考网 阅读量:

【提升学历,到湖北成人高考网】

2020年湖北成考高起点《英语》强化练习(3)分割线
2020年湖北成考高起点《英语》强化练习(3)
 
【导语】成人高考考生备考的时候,复习是很重要的,复习时我们可以先结合课本的深度和难度进行有针对性的学习,之后就应马上进行相关的练习,只有在练习中我们才能更容易地发现问题,下面湖北成人高考网给大家整理了2020年湖北成考高起点《英语》强化练习,供考生参考复习。
 
The common cold is familiar to everyone. People often catch cold in __1_ winter or spring. They may __2_ catch cold at other times __3_ the year. A person with __4_ bad cold usually buys some __5_ of medicine. Pharmacies have many __6_ for a cold. However, doctors __7_ that these medicines do not __8_ very much. They that __9_ person with a bad cold __10_ stay in bad, keep warm, and drink a lot of water.
 
In 1928 an English doctor was working in his laboratory in <<<>>> hospital. The doctor‘s name _11_ Alexander Fleming. One day he _12_ a tiny bit of mold (黴) _13_ a dish that he was _14_ in his work. He started _15_ throw the mold away. Then _16_ noticed that it seemed unusual. He _17_ the mold and studied _18_ for a long time. He _19_ that it could kill germs. He _20_ it penicillin.
 
( )1.A. a B. the C. some D. none
 
( )2.A. too B. also C. to D. still
 
( )3.A. at B. from C. of D. on
 
( )4.A. some B. a C. one D. the
 
( )5.A. kind B. set C. quantity D. deal
 
( )6.A. medicine B. much C. medicines D. doctors
 
( )7.A. tell B. speak C. talk D. say
 
( )8.A. helps B. help C. helping D. helped
 
( )9.A. many B. some C. a D. one
 
( )10.A. ought B. shall C. to D. should
 
( )11.A. is B. was C. called D. be
 
( )12.A. finding B. founded C. found D. finds
 
( )13.A. in B. among C. above D. into
 
( )14.A. playing B. using C. cooking D. making
 
( )15.A. to B. and C. but D. by
 
( )16.A. she B. Dr C. it D. he
 
( )17.A. kept B. keeps C. keep D. keeping
 
( )18.A. them B. mold C. it D. him
 
( )19.A. knew B. studied C. invented D. discovered
 
( )20.A. calls B. named C. made D. liked
 
参考答案:
 
1.B 2.B 3.C 4.B 5.A 6.C 7.D
 
8.B 9.C 10.D 11.B 12.C 13.A 14.B
 
15.A 16.D 17.A 18.C 19.D 20.B

点击查看:2020年湖北成考高起点《英语》强化练习汇总

上一篇:2020年湖北成考高起点《英语》强化练习(2)

下一篇:2020年湖北成考高起点《英语》强化练习(4)

Copyright 2009-2019 版权所有 湖北成考网隶属于湖北成教杨家湾教学报考站 All rights reserved
声明:本站为湖北成考交流信息网站,敬请考生以权威部门公布的正式信息为准

开奖结果蓝月亮精选料